menu close
HH-Header-Happy-Online-o1
retail-white

Retail

Wij stoeien graag met jouw 4 P’s

Daag ons uit!

Welke digitale ambitie willen jullie nu echt waarmaken?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd maar aan het stoeien met je marketingmix? Laat ons een keer met je mee stoeien om tot frisse marketingstrategieën te komen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je instore marketing je online marketing versterkt. En andersom. Zo vinden we de juiste marketingmix voor jouw winkel(s).

Een marketingstrategie die werkt. Of het nu offline of online is. Of beiden.

De mogelijkheden voor retail zijn eindeloos. Zowel instore als online. Maar waar begin je? Zie je door bomen het bos niet meer? Laat ons je (online) marketing aanpakken. Dan zie je dat een dag later terug op je rekening.

Zorg dat je doelgroep voor jouw product kiest.

Het kan complex zijn de juiste marketingmix te kraken voor jouw (fysieke) winkel. Er zijn namelijk behoorlijk wat knoppen waaraan je kunt draaien. Focus je op naamsbekendheid in de regio of moet je juist aanwezig zijn op die prijsvergelijker of marketplace? Samen met jou maken we een plan om jouw doelgroep te overtuigen in de laatste fase van de customer journey.
Onze digital marketing specialisten brengen jouw kansen in kaart. En komen met een plan dat past bij jouw focus en doelstellingen.

Happy to work with you!

Je wilt dat je campagnes meer opleveren dan ze kosten. Dat willen wij ook. Want daar staan we voor. Results that make you smile. En die lach vinden we belangrijk, want die geeft aan dat we samen goed op weg zijn. Daarvoor doen we wat nodig is. We bedenken een sterke strategie die houvast geeft voor een pragmatische aanpak die resultaat oplevert. Op een marketplace of in jouw fysieke winkel. Activatie van je doelgroep is uiteindelijk key. En daarin hebben we jarenlange ervaring, vanuit diverse branches mét diverse marketingmiddelen. Daag jij ons uit?

Deze organisaties maken wij happy:

Van online naar offline. Of andersom.

We stoeien graag met jouw vraagstuk. We werken met een integrale aanpak, zodat jij de kracht van Happy Horizon ervaart en dit zich uitbetaalt in resultaat. We verbinden de kennis van onze collega’s op het gebied van data, strategie, creativiteit, online marketing en development. Wat we bedenken, kan ook worden gemaakt. En worden uitgerold. Jouw uitdaging is dus in goede handen.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen? Neem contact met ons op.

Horizon_circle[1]

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!