menu sluiten
westpoort

Westpoort

Westpoort, de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Zo geleerd, zo gedaan!

De klantvraag

Particulier of zakelijk, cursist of opdrachtgever, het belangrijkste aan een certificaat halen is dat jij daarna snel weer door kan gaan met waar jij goed in bent. Dat is het uitgangspunt in het cursusaanbod van Opleidingscentrum Westpoort. Daarom richten wij ons op vier pijlers bij het aanbieden van onze praktijkgerichte ARBO-cursussen: snel, makkelijk, voordelig en leuk.

westpoort

De aanpak

Voor de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit realiseerde Juice niet alleen de volledig nieuwe website. Naast het mogelijk maken van bestellen, plannen en betalen van een cursus of certificaattraining werd ook het volledige beheersysteem vernieuwd. CRM, planning, administratie en facturatie allemaal via beheersysteem Wiser 2.

Het vinden van de juiste opleiding, de trainingslocatie en de volledige afhandeling is nu duidelijk en overzichtelijk. Samen met alle expertises binnen Happy Horizon mag dit een zeer geslaagde samenwerking heten. Of zoals Westpoort zelf zou zeggen: Zo geleerd, Zo gedaan.

wespoort overview

Heb jij snel een certificaat nodig?
Westpoort regelt dat voor jou. Met een groot aanbod aan open inschrijvingen is een certificaat halen of vernieuwen snel geregeld. Per cursus vind je een agenda, het programma en de prijzen. Met een paar klikken op de website kan de cursist de volgende dag nog een cursus volgen. Beheer van de website en online boekingsmodule, planning van docenten, boeken van telefonisch aangemelde cursisten, facturatie planning van leslokalen en CRM, werkelijk alles wordt via beheersysteem Wiser gefaciliteerd.

Het mooiste resultaat
behalen we samen!

Bij Westpoort ben je in de meeste gevallen in één dag opgeleid en gecertificeerd. In eerste instantie zou Happy Geeks alleen de boekingsmodule realiseren. Tijdens dit proces werd duidelijk dat het datamanagement voor boekingen, facturatie, planning en CRM niet meer voldeed. Dit is voor Westpoort nu in één datamangementsysteem (Wiser!) opgelost.

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!