Content & Creatie

Dit team is als de benen van Messi, de linker- en rechterhersenhelft weten elkaar feilloos te vinden. En dan ontstaan er hele mooie ideeën. Weet je wat het allermooiste is aan die ideeën? Ze scoren ook nog!

Content & Creatie

De weg naar je doelgroep kent vele wegen. En die wegen kennen we binnen Happy Horizon als geen ander. Maar eenmaal bij de doelgroep is er nog een route af te leggen. Namelijk de weg in zijn of haar hoofd. Dit is het moment waarop onze ‘Content en Creatie’-talenten gaan warmlopen: een magisch team van mensenkenners, vrijdenkers en mooimakers. We verzetten kaders om klanten te verrassen. Om originaliteit en inspiratie toe te voegen. En we gebruiken daarbij inzichten vanuit data-onderzoek en gedragspsychologie.

Op basis van vooraf in kaart gebrachte klantreizen mixen we beproefde mechanieken en originele ideeën om de doelgroep stap voor stap te raken en in beweging te brengen. Toegepaste creativiteit zorgt hier voor sticky verhalen, opvallende uitingen en vooral klinkende resultaten. En omdat we onze campagnes doormeten en analyseren, kunnen we ons creatieve werk steeds scherper maken. Zo groeit onze gezamenlijk kennis en het resultaat.

Verder praten over concept?

Wouter Aarts
Group Client Director
wouter@happyhorizon.com
0031 (0)6 33 71 21 57

Rowan Zomers
Manager Business Development
rowan@happyhorizon.com
0031 (0)6 51 15 46 31

We are also experts in.

Data & Strategie

Lees meer

ICT en (web)Development

Lees meer

Media- en Campaign-management

Lees meer