menu close
locatie-eindhoven

Get Hooked sluit zich aan bij Happy Horizon

Creatief marketingbureau Get Hooked uit ‘s-Hertogenbosch is de volgende nieuwe versterking van creative digital agency groep Happy Horizon. Met Get Hooked verstevigt de digital groep haar positie in de regio Noord-Brabant.

Activatie DNA

Dit jaar werden al zes bedrijven toegevoegd aan bureaugroep Happy Horizon. Met hubs in Eindhoven en Tilburg is de groep tevens al sterk vertegenwoordigd in de Brabantse regio. Met het aansluiten van het Bossche Get Hooked breidt de groep hiermee opnieuw uit in het zuiden van het land.

CEO van Happy Horizon, Walter van de Wege, is verheugd dat het team van Get Hooked onder leiding van Tim van Tartwijk zich aansluit bij Happy Horizon. “Ik zie in Get Hooked veel terug van ons activatie-DNA, dat binnen onze groep altijd een grote rol heeft gespeeld en nog steeds een verbindende kracht is tussen al onze digital disciplines. Daarnaast is Get Hooked exemplarisch voor hoe we onze hubs inrichten; met een 360-gradenaanpak met alle disciplines binnen digital en marketing onder één dak. Daarmee is Get Hooked een soort Happy Horizon in het klein, maar ook een mooi voorbeeld. En dat is voor beide partijen interessant, want we kunnen daarbij leren van elkaar in de manier waarop we de synergie tussen al die disciplines inzetten voor onze klanten. Waarmee onze klanten dus uiteindelijk profiteren van nóg betere dienstverlening.”

De nog jonge ondernemer en oprichter van Get Hooked Tim van Tartwijk (35) stuurt samen met zijn MT inmiddels een team van zo’n 20 mensen aan. Sinds de start in 2016 is het team flink gegroeid en was het nu tijd voor een volgende stap. “Zowel voor mij persoonlijk als ondernemer als op het gebied van de ontwikkeling en groeimogelijkheden voor het team”, vertelt Tim. “We merkten namelijk dat we aan de max van onze groei zaten. We kunnen door onderdeel te worden van een grote groep in de diepte meer resources aansluiten. Dat betekent voor onze medewerkers en uiteraard ook voor onze klanten meer kennis en kunde. Met een digital agency als Happy Horizon achter ons, komen er meer kansen en nog mooiere projecten onze kant op. En dat is natuurlijk heel gaaf.”

De van oorsprong Eindhovense bureaugroep telt inmiddels ruim 600 medewerkers.

Happy Horizon - Get Hooked

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!