BlueConic

Begrijp je klanten beter en zorg voor een hogere betrokkenheid en conversies met BlueConic.

Een hogere betrokkenheid en conversies met BlueConic

BlueConic is een customer data platform (CDP) waarmee bedrijven klantgegevens over verschillende marketingkanalen kunnen verzamelen, samenvoegen en activeren. Het helpt bedrijven om hun klanten beter te begrijpen door gegevens uit verschillende bronnen, zoals websites, mobiele apps, e-mailcampagnes, sociale media en offline interacties, samen te voegen. Met deze handige inzichten kunnen bedrijven gepersonaliseerde marketingcampagnes opzetten, klantervaringen optimaliseren en zorgen voor een hogere betrokkenheid en conversies.

Klant aan het woord

De ANWB is een complexe bricks and clicks-organisatie en verkoopt meerdere producten en diensten. Al sinds 2013 zetten ze BlueConic in voor het verbeteren van klanttevredenheid en loyaliteit. Ook bij de meest recente uitdaging: het combineren van personalisatie en privacy, bleek BlueConic de juiste oplossing. Lees hier hoe de ANWB meerdere systemen inzet voor de beste digitale ervaring.

De voordelen van BlueConic

BlueConic creëert een eenduidig klantbeeld in de kern van jouw bedrijfstechnologie-infrastructuur, waarbij gegevens uit verschillende bronnen worden samengevoegd voor een uitgebreid begrip van de interacties en voorkeuren van elke klant via meerdere kanalen.

Met BlueConic kun je dynamische, multidimensionale segmenten maken die in realtime worden bijgewerkt, waardoor nauwkeurige targeting en gepersonaliseerde berichten mogelijk zijn op basis van de meest relevante klantkenmerken en gedragingen.

BlueConic stelt jou in staat om geïndividualiseerde ervaringen te orkestreren in elke fase van de klantlevenscyclus. Van acquisitie tot retentie. Door gebruik te maken van inzichten uit uniforme klantprofielen en voorspellende analyses kun je ervaringen op maat leveren die betrokkenheid stimuleren en langdurige loyaliteit bevorderen. Handig hè?

Waarom BlueConic voor mijn organisatie?

BlueConic transformeert de manier waarop bedrijfsteams werken en gegevens gebruiken om met klanten te communiceren en groei te stimuleren in het privacy-first tijdperk. Wil jij jouw organisaties sturen in de richting van een klantgerichte aanpak, gedreven door real-time data? We hebben meer dan tien jaar ervaring in het implementeren van BlueConic voor zowel internationale als nationale organisaties.

 

Dit is wat we voor je kunnen doen:

  • Winnende klantdatastrategieën creëren
  • Het bouwen van first-party data-architecturen
  • De voorwaarden definiëren voor datahygiëne en -governance
  • Aangepaste integratie(s) met MarTech-stack ontwikkelen
  • Jouw toestemmingsbeheer uitdagen en instellen

Wij maken impact voor

ANWB-Happy-Horizon
Roularta-media-group-Happy-Horizon
fontys - happy horizon
Odido-Happy-Horizon
Timing-Happy-Horizon
UWV-Happy-Horizon

Daag ons uit!

Samen voor het beste resultaat.

Yannick Röling

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Get in touch