PR

Be remarkable or be invisible. Onze PR expertise zorgt ervoor dat jouw merk de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat.

Herken je de uitdaging van het vergroten van naamsbekendheid, het versterken van merkloyaliteit, of het verhogen van conversie? Bij Happy Horizon is strategische PR de kracht achter groei en merkvoorkeur. Wij helpen jouw merk om zichtbaar te worden op de juiste plekken in de media én bij influencers en met de juiste boodschap.

De noodzaak om remarkable te zijn

Be remarkable or be invisible. Dat is wat telt. Of je nu actief bent in B2B of B2C, je wilt écht opvallen en impact maken.

Hoe kun je op een authentieke en effectieve manier communiceren en hoe schakel je bijvoorbeeld de juiste influencers in om je boodschap te versterken? Bij Happy Horizon bieden we een strategie die jouw merk zichtbaar en relevant maakt. Met onze unieke en bekroonde aanpak zorgen wij ervoor dat jouw merk de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat bij de juiste doelgroep.

De voordelen van PR

Organische PR creëert vertrouwen en heeft meer invloed dan betaalde advertenties. Het vergroot je geloofwaardigheid en zorgt voor een authentiek imago.

Onze PR-strategieën brengen je merk naar de juiste kanalen en media waar jouw doelgroep écht actief is, zelfs waar betaalde media moeilijk of niet komen.

Door samen te werken met de juiste influencers, zorgen we voor geloofwaardige promotie en bouwen we een loyale community rondom jouw merk.

PR is een krachtige aanvulling op je huidige marketingmix. Het werkt goed samen met content, social media en betaalde advertenties, zodat je campagnes elkaar versterken en maximaal rendement opleveren.

PR biedt langdurige zichtbaarheid en impact zonder de doorlopende kosten van advertenties. Je investeert in content die blijft werken en keer op keer resultaat oplevert.

Onze kijk op PR

Onze PR-diensten omvatten een strategische mix van public relations, influencer marketing en merkcommunicatie om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van jouw merk te vergroten. We ontwikkelen op maat gemaakte campagnes die aansluiten bij jouw doelstellingen en doelgroep, zowel in B2B als B2C. Door samen te werken met partners en gebruik te maken van de kracht van media en influencers, zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt en een blijvende impact maakt.

Onze PR-diensten helpen je merk écht op te vallen en een blijvende indruk te maken, zodat je de naamsbekendheid vergroot en de merkvoorkeur versterkt

Wij maken online impact voor:

Amsterdam - Happy Horizon
heineken-happy-horizon
asus-happy-horizon
decathlon-happy-horizon
electronic-arts-happy-horizon.png
logitech-happy-horizon
OnePlus
philips-happy-horizon

Happy Horizon voor jouw PR

Klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen met strategische PR? Wij staan klaar om je te helpen met een op maat gemaakte aanpak die jouw zichtbaarheid vergroot en merkvoorkeur versterkt. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen bespreken we jouw uitdagingen en ontdekken we hoe we impact kunnen maken met PR die écht werkt. Laat ons helpen om jouw merk te laten opvallen. Be remarkable or be invisible.

Meer weten? Daag ons uit

 

Onze award-winning PR labels:

 

                    

De branches waar wij impact maken:

Entertainment

Wij brengen merken tot leven met PR-campagnes die resoneren binnen de entertainment- en gamingindustrie.

Consumentenelektronica

Onze strategische aanpak helpt merken zoals ASUS en Logitech om zichtbaar te zijn in een competitieve markt.
Lifestyle en fashion: We zorgen voor merkbekendheid en betrokkenheid in de lifestyle- en modesector, waar merkbeleving essentieel is.

Sport

Of het nu gaat om sportmerken of evenementen, wij helpen om sportverhalen op een overtuigende manier te vertellen en te delen.

Plan een belafspraak in van 15 min.

Tijdens de telefonische afspraak bespreken we jouw uitdaging.
Liever direct bellen? 088 – 044 8000 of plan een belafspraak in. 


Wat is jouw uitdaging?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Daag ons uit en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Get in touch