menu close
HH-Header-Campagnes-en-Content-o1
e-commerce-white

E-commerce

Samen aan de knoppen draaien om de doelstellingen uit je businessplan te behalen

Daag ons uit!

Welke digitale ambitie willen jullie nu echt waarmaken?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

En er zijn nogal wat knoppen om aan te draaien! Zoveel zelfs, dat je daar misschien best wel wat hulp bij kunt gebruiken. En dat doen we uiteraard graag. Op zoek naar de juiste balans tussen branding en performance? We denken graag met je mee over een bijpassende strategie. Ook als je naast je webshop fysieke winkels hebt. Omnichannel dus.

Jouw e-commerce doelstellingen zijn niet ons eindstation.

Optimalisatie stroomt door ons bloed. Door middel van sterke analyses werken we samen met jou aan een sterk verbeterde webshop. Jouw e-commerce doelstellingen zijn niet ons eindstation. We gaan altijd net even dat stapje verder.

We zoeken uit waar je kansen liggen.

Voor veel e-commerce marketeers blijft het lastig om naamsbekendheid (branding) te verhogen. Hierbij blijft de focus op omzet (performance) vaak achter. Daarom beginnen we bij Happy Horizon met een sterke marktanalyse. Of je nou actief bent in een specifieke nichemarkt of een prijstransparante markt met veel concurrentie. Er valt altijd wat te halen.
We zoeken uit waar je kansen liggen. We zien dat prijs en beschikbaarheid van grote invloed zijn op jouw e-commercestrategie. Jouw productcategorieën worden van A tot Z doorgemeten door onze specialisten. Zij zoeken uit waar het meest te halen valt op het gebied van prijsniveau, zoekvolume en concurrentiedruk.

Happy to work with you!

Uiteindelijk wil jij het maximale halen uit jouw webshop. Een strategie gericht op je meest kwalitatieve bezoekers is wat je nodig hebt. Hier zorgen wij voor. 200+ vakidioten staan voor je klaar. Jouw strategie is in goede handen. Een sterke analyse is de basis. Op basis van deze analyses baseren we een advies. Een advies dat aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen. We denken met je mee. Komen met creatieve oplossingen. En uiteindelijk zorgen we er samen voor dat jouw webshop een echte e-commerce topspeler wordt. Schakel jij onze hulp in?

Deze organisaties maken wij happy:

We kiezen een mix van kanalen die matchen met je doelstellingen.

Naast het inzetten van onze SEO, SEA, e-mailmarketing en andere digitale toppers, hebben we ook een berg creatieve kunstenaars binnen onze kantoormuren zitten. Volledige concepten rondom jouw merk worden uit de grond gestampt door deze toppers. Alles is maatwerk. Zij zorgen ervoor dat jouw webshop eruit springt. Immers, het oog wil ook wat.

Heb je hulp nodig met het opzetten van jouw e-commerce strategie? Neem contact op.

Horizon_circle[1]

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!