menu close
Happy-healthy-header
healthcare-white

Healthcare

Op onze eigen frisse manier combineren wij kennis van de medische wereld met de skills van een full service digital marketing agency

Daag ons uit!

Welke digitale ambitie willen jullie nu echt waarmaken?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medicijnfabrikanten komen steeds vaker en sneller met nieuwe doorbraken. En healthtech-bedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond. Op het gebied van marketing en communicatie kan het echter regelmatig frisser, klantgerichter en efficiënter. En dat is nou precies waarvoor wij uit bed springen. Waarmee kunnen we jou blij maken?

Een gezonde mix van specialisten
als recept voor resultaat.

Onze formule: Wij zijn een bevlogen team van healthcare specialisten die weten waar ze over praten. En worden bijgestaan door een groot team van (digitale) marketingspecialisten. Samen bouwen we mee aan jullie resultaat door helder advies, verrassende ideeën en een vlotte, hands-on uitvoering.

Een strenge wet- en regelgeving vraagt om innovatie en creativiteit.

Veel van onze klanten zijn gebonden aan strenge wet- en regelgeving. En dat binnen een markt waarin ook nog eens veel stakeholders actief zijn. Het speelveld is dus niet eenvoudig en vergt behoorlijk wat creativiteit. Ingewikkeld? Soms! Maar wij houden wel van een beetje uitdaging.
Onze healthcare marketing consultants waarborgen de kaders, waardoor de specialisten lekker hun gang kunnen gaan en kunnen putten uit de brede kennis en ervaring. Ook uit andere branches. Zo kunnen we binnen de ‘af en toe’ wat traditionele branche onze klanten helpen om innovatief en effectief te blijven.

Happy to work with you!

Ons team van specialisten staat graag voor je klaar. En blijft, indien gewenst, jullie directe aanspreekpunt bij projecten. Wij zorgen ervoor dat projecten voor elkaar komen. Met kennis van alle randvoorwaarden. En focus op alle mogelijkheden.

Deze organisaties maken wij happy:

De mix maakt ons speciaal.
En jouw campagnes straks ook.

De kracht van Happy Horizon zit ‘m in de samenwerking van alle disciplines. En dat zorgt voor efficiency, korte lijntjes en een heldere koers. Door kennis van de healthcare markt te verbinden met de kennis van onze collega’s op het gebied van data, strategie, creativiteit, online marketing en development zorgen we voor een optelsom. Die meer is dan de som der delen. Wat we bedenken, kan ook worden gemaakt. Daar hoef jij je als marketing professional niet druk over te maken. Want jij hebt wel belangrijkere zaken aan je hoofd, toch?

Je kunt ons healthcare team ook kennen onder de naam Happy en Healthy.

Horizon_circle[1]

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!