menu sluiten
hfs

Holland Food Service

Geluk is… …snel en eenvoudig bestellen

Holland Food Service is hofleverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Zij geloven dat eet- en drinkmomenten eraan bijdragen dat mensen gelukkig ouder worden. Happy Geeks mocht dit vertalen naar een nieuwe website en webshop

De klantvraag

Holland Food Service was op zoek naar een volledig vernieuwd online platform met daarin een gecombineerde webshop voor grootkeukens van zorginstellingen en kleinschalig wonen. Op basis van eigen keuzes of recepten moeten bestellijsten gecreëerd kunnen worden. Hierbij moet rekening gehouden worden met de toegewezen wekelijkse budgetten van de instelling bewoners. Gekoppeld aan de bestellingen moet een spaarsysteem ontwikkeld worden.

hfs

De aanpak

Bij Holland Food Service hebben we gekozen voor een gefaseerde aanpak. De eerste fase bestond uit het maken van een functioneel plan waarin op basis van enkele uitgebreide sessies met Holland Food Service en onze consultants een functioneel plan is gemaakt.  Op basis van de keuzes uit deze sessies is het functioneel ontwerp uitgewerkt van de meer complexe onderdelen van de oplossing, zoals de datasynchronisatie tussen de betreffende systemen. Dit is aangevuld met een flow diagram en wire-frames die als basis voor de nieuwe webshop hebben gediend.

hfs1

Holland Food Service maakt maaltijden in de eigen productiekeuken en levert verder alles wat met eten en drinken te maken heeft aan een groot aantal zorginstellingen in Nederland. Zij doen dit met zorg, passie en aandacht, omdat ze geloven dat mooie eet- en drinkmomenten eraan bijdragen dat mensen Gelukkig ouder worden. Ze nemen de ruimte om de cliënt te verrassen. De zorginstellingen waaraan Holland Food Service mag leveren, plukken daar de vruchten van. Samen maken wij het verrassend goed. Met diezelfde insteek is happy Geeks aan de slag gegaan met de nieuwe bestelsite die regelmatig geoptimaliseerd wordt.

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!