menu sluiten
Happy-cactus-header

Team Data en Strategie

Soms is het slim om even uit te zoomen. Zodat je gerichter en effectiever verder kan. En tijd wint, in plaats van verliest.

  • Daag ons uit!

    Met welk strategisch marketing vraagstuk kunnen we je helpen?

Ontmoet onze ervaren terug- en vooruitkijkers. Zij duiken in je casus en data en komen naar boven met inzichten, ervaring en ideeën. Om daarna samen met jullie, meestal in enkele sessies, een inspirerend toekomst- en actieplan te ontwikkelen. Hét fundament voor resultaatgerichte vervolgstappen.

Of het nou gaat om een doordachte herpositionering, een succesvolle introductie of gewoon ontembare ambitie: gun het een vliegende start met team data en strategie.

Vinden we samen slimme pragmatische strategie?

Marketing is al meer dan 20 jaar mijn vak. Het grootste deel van die jaren vulde ik mijn rugzak met ervaring in brand management voor FMCG merken en als marketing manager bij landelijke winkelketens. Nu help ik onze opdrachtgevers met nieuwe businessplannen die het levenslicht moeten gaan zien. Of klanten die nieuwe en oude media willen combineren. Of digitale transformatie…

Daar waar de kaders nog geschetst moeten worden, doe ik graag mee. Mijn talent is ‘de rode draad vinden’, zet mij dus vooral in om van ambitieuze maar nog abstracte plannen, een slimme pragmatische strategie te maken!

Heidi

Online resultaat met creativiteit
Strategische marketing

Ik ben verliefd op de vraag achter de vraag.

Waar wil je als organisatie naartoe? En waar zitten je klanten op te wachten? En, minstens zo belangrijk, waarom? Ik spring uit bed om samen met onze klanten hun toekomst woorden te geven. Wat ik ter tafel breng? Frisse perspectieven, de stem van de klant en creatieve energie.

Het is inspirerend om samen de eigenheid van organisaties te doorgronden. Wat maakt jullie uniek? En hoe kunnen we dat nog tastbaarder maken? Om op basis daarvan samen ook de buitenwereld te bekijken. Om tijdgeest en klantbehoeften te ontleden. Die verzamelde inzichten geven namelijk richting. En die richting kun je vangen in scherpe bewoording. En dat is krachtig. Want met de juiste letters achter elkaar begrijpt iedereen waar je naartoe wilt. En waarom. En hoe. En kunnen medewerkers én klanten zich erachter scharen. En dan… komt er energie los!

Bart

Groeien we samen verder?

Een brenger van de juiste energie met ‘last’ van groeiambitie. Niet alleen voor mij persoonlijk, maar juist ook voor mijn klanten en collega’s. Als onderdeel van het strategieteam bij Happy Horizon trek ik samen met Online Marketing Consultants op om klanten en ondernemers kritischer te laten kijken naar hun eigen ambities en doelstellingen, om nog succesvoller te worden. Want door betere vragen te stellen krijg je betere antwoorden waar je mee verder kunt. Niet alleen in de operatie maar juist ook op strategisch niveau.

Daar krijg ik zelf energie van, die ik iedere dag inzet om klanten en mensen te laten groeien!

Daniëlle

Strategische marketing
Datagedreven aanpak

Klaar voor een data- en waardegedreven aanpak?

Data verandert de wereld en de manier waarop we data gebruiken verandert nog meer. Bedrijven zullen niet langer concurreren op analyse, maar zullen ervan afhankelijk zijn om te overleven. Bedrijven kunnen het meeste uit hun gegevens halen door voorspellende analyses te gebruiken om ongelooflijke klantervaringen te creëren en een infrastructuur te bouwen voor vandaag én van morgen.

Met ons datateam ontleden we business vraagstukken en vertalen deze naar een data- & waardegedreven aanpak waar je zowel strategisch, tactisch als operationeel mee uit de voeten kunt.

Maarten

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!