menu close
Happy-cactus-header

Team Strategie en Innovatie

Soms is het slim om even uit te zoomen. Zodat je scherper verder kan. Toekomstgerichter. Dit kost je geen tijd; je wint er tijd mee.

Daag ons uit!

Met welk strategisch marketing vraagstuk kunnen we je helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trudeau vertaalde het treffend tijdens het WOF: ‘The pace of change has never been this fast, yet it will never be this slow again.’ En dat vliegwiel van verandering raakt alles en iedereen. Ook jouw organisatie. En jouw klanten. De keuzes en mogelijkheden vliegen om je oren. Maar welke trend, ontwikkeling of technieken zijn nou relevant voor jullie? En wanneer stap je in? En hoe?

Ontmoet onze ervaren vernieuwers. Zij duiken in je casus en komen naar boven met inzichten, richting en ideeën. Om daarna samen met jullie, meestal in enkele sessies, een inspirerend toekomst- en actieplan te ontwikkelen. En/of innovaties te signaleren en begeleiden die hout snijden. Of het nu gaat om slimme technische implementaties die je klanten echt verder helpt, een vernieuwende campagne of positionering, een business model waar iedereen blij van wordt of een innovatieve visie om vervolgstappen op te stoelen, dit clubje vakidioten zet er graag met jou de tanden in. Ze zijn verliefd op digitalisering en techniek, maar wars van dingen doen omdat het toevallig (technisch) kan. Keuzes moeten wat hen betreft altijd gegrond zijn in (latente) behoefte van je doelgroepen en potentie voor je organisatie. Zodat het resultaat gaat brengen. Op lange maar zeker ook op korte termijn.

Vinden we samen een slimme pragmatische weg vooruit?

Pionieren doe ik al meer dan 20 jaar. Tijdens mijn jaren bij FMCG merken en in de retail, kon ik het al niet laten om ‘wilde’ ideeën om te zetten in nieuwe proposities, producten of verdienmodellen. Nu help ik onze opdrachtgevers om kansen te signaleren en nieuwe plannen concreet te maken zodat die het levenslicht gaan zien. Niet alleen onze klanten trouwens. Ook onze eigen dienstverlening nemen we continu de maat en breiden we uit zodat we voorbereid zijn op de transformaties die aan de horizon gloren. 

Kort gezegd, daar waar de kaders nog geschetst moeten worden, doe ik graag mee. Mijn talent is ‘de rode draad vinden’, zet mij dus vooral in om van ambitieuze maar nog abstracte plannen, een slimme pragmatische strategie te maken!

Heidi

Online resultaat met creativiteit
Strategische marketing

Verliefd op de vraag achter de vraag.

Als ik terugkijk was ik altijd al een ‘waarom-kind’. En als ik vooruitkijk zal dat wellicht nooit veranderen. 

Menselijke basisbehoeftes veranderen namelijk nauwelijks. Wat wel snel verandert? Kijk maar eens uit het raam. Of open je nieuws-app. Ontwikkelingen op het gebied van (digitale) techniek, maar bijv. ook ecologie en ethiek, jagen continu veranderingen aan. Steeds sneller. Spannend? Zeker. Maar het biedt bovenal kansen. Want organisaties die onze onveranderde menselijke basisbehoeftes in deze veranderende wereld het slimste weten aan te spreken, winnen. 

Daarover creatief meedenken, dat vind ik een feestje. O.a. door samen relevante trends en (latente) klantbehoeften te doorgronden. Zo vinden we richting. En als we die richting vormgeven in een strategisch plan, doordachte campagne of slimme innovatie, ervaren klanten en medewerkers ineens wat jij al zag. Begrijpen ze waar jij naartoe bouwt. En… kunnen ze actief meebouwen!

Bart

Energie uit innoveren.

Ik kom uit de wereld van digital commerce. Met een achtergrond in techniek en commercie help ik klanten en collega’s deze twee gebieden samen te laten komen. Van outside the box denken naar out of the box oplossingen.

Mijn energie haal ik uit innoveren. Zowel op techniek en business, kansen vertalen naar haalbare business cases. Samen klanten verrassen met innovatieve oplossingen en deze in praktijk brengen. 

Klop bij me aan voor een luisterend oor en een kritische sparringpartner. Samen zetten we complexe (technische) vragen om naar simpele oplossingen, maken we jouw ideeën commercieel haalbaar en helpen we jouw team én klant innovatief te denken.

Robert

Strategie en Innovatie
Datagedreven aanpak

Klaar voor een data- en waardegedreven aanpak?

Data verandert de wereld en de manier waarop we data gebruiken verandert nog meer. Bedrijven zullen niet langer concurreren op analyse, maar zullen ervan afhankelijk zijn om te overleven. Bedrijven kunnen het meeste uit hun gegevens halen door voorspellende analyses te gebruiken om ongelooflijke klantervaringen te creëren en een infrastructuur te bouwen voor vandaag én van morgen.

Met ons datateam ontleden we business vraagstukken en vertalen deze naar een data- & waardegedreven aanpak waar je zowel strategisch, tactisch als operationeel mee uit de voeten kunt.

Maarten

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!