menu close
locatie-eindhoven

Over het 'lucky me'-principe bij leadgeneratie

Daniel neemt je mee in de mogelijkheden

White-bg

Een veelgestelde vraag aan ons is: hoe laten we onze database snel groeien? Is dit voor jou herkenbaar? Bekijk dan snel deze Horizon Talk met onze CCO Daniel. Hij vertelt je alles wat je wilt weten over B2C leadgeneratie door middel van games. Hij staat stil bij de voordelen van games: fun, hoge attentiewaarde en de grote aantallen leads. Ook behandelt hij de hele campagneflow. En, niet onbelangrijk, hij staat stil bij de resultaten en kosten van dit type campagnes.

We delen onze kennis graag!

Download de presentatie van de Talk. Vul je gegevens in. Even sparren over je vraagstuk? Deel je uitdaging met ons!

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat komt er aan bod

We creëren games met een leadgeneratie doelstelling. Maar de term ‘game’ is breder toepasbaar voor uiteenlopende organisaties; van campagnes voor e-tail en retail tot voorlichtingscampagnes voor Goede Doelen. In deze talk hebben we een aantal praktijkvoorbeelden, van Center Parcs tot de Brandwonden Stichting. En ook van offline naar online. Daniel behandelt het campagneplan van A tot Z:

  • Welke kanalen zet je in?
  • Hoe test je met verschillende uitingen op social?
  • Hoe trek je offline winkelbezoekers naar online?

 

Heb je de talk bekeken? Download hiernaast Daniel’s presentatie als naslagwerk en deel je uitdaging met ons, zodat we met je kunnen sparren over je vraagstuk.

Daniel-Verhagen

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!