menu close
locatie-eindhoven

Op zoek naar je eindgebruiker

Isabelle vertelt je meer over de mogelijkheden

White-bg

Actief in de healthcare-branche? Dan is deze Horizon Talk zeker wat voor jou. Managing director van Happy & Healthy Isabelle neemt je in deze talk mee in de mogelijkheden om in contact te komen met jouw eindgebruiker: de patiënt. Hoe kunnen we hem/haar bereiken? Vaak is de doelgroep niet precies bekend en geldt er beperkende wet-en regelgeving. Wat kan er dan wel?

Daag ons uit!

Welk healthcare-vraagstuk willen jullie nu echt oplossen? Deel je uitdaging! Je ontvangt bovendien de presentatie van de Talk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat komt er aan bod

Isabelle neemt je mee aan de hand van een stukje theorie en een aantal cases uit de praktijk. Het bereiken van je eindgebruiker kan namelijk op verschillende manieren. Isabelle behandelt in deze talk zowel offline als online kanalen. Met drie cases:

  • Een nieuw device in de markt lanceren voor astma- en COPD-patiënten; hoe laat je de voorschrijver overwegen om een nieuw device te adviseren?
  • Overcapaciteit in je kliniek; hoe ga je AVG-proof op zoek naar nieuwe potentiële cliënten, ook wel leads? Over data gebruiken voor buyer persona’s.
  • Hoe achterhaal je of er markt is voor jouw product? Over een goedwerkende strategie en uitvoering.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van deze talk en wil je met ons sparren over jouw vraagstuk? Vul het contactformulier in en beschrijf kort je uitdaging! Dan nemen we contact met je op. Je ontvangt dan bovendien de presentatie als naslagwerk.

Healthcare marketing

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!