menu close
locatie-eindhoven

Meer resultaat met creativiteit

Heidi neemt je mee aan de hand van het 'Creative Gears'-model

White-bg

Slim targeten van je doelgroep, testen en bijsturen…We grijpen vaak naar de meer technische tools uit onze gereedschapskist om onze online campagnes beter te laten renderen. We vergeten hierin nog wel eens de belangrijke rol van creativiteit. En dat is zonde; want volgens Facebook en Google is meer dan 50% van je online resultaten terug te voeren naar de kracht van de creative. In deze talk vertelt onze Strategy director Heidi meer over de kracht van goede creatives.

We delen onze kennis graag!

Download de presentatie van de Talk. Vul je gegevens in. Even sparren over je vraagstuk? Deel je uitdaging met ons!

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat komt er aan bod

Hoe bepaal je nou hoe je creativiteit goed inzet? In deze talk neemt Heidi je mee aan de hand van het door ons ontwikkelde ‘Creative Gears’-model; een hulpmiddel om je creativiteit aan te zetten en te gebruiken in campagnes. Jouw merkpositionering vormt het fundament waarbinnen je met je campagnes opereert. Daar bovenop staat Heidi stil bij de 3 versnellingen waarin creativiteit meer online resultaat brengt:

  • Impact maken op jouw doelgroep. Zonder impact geen aandacht. Over het gebruik van stopping power in de context van je doelgroep.
  • Triggers tot interactie. Hoe zorg je voor engagement op jouw campagnes?
  • Overgaan tot actie. Hoe motiveer je je doelgroep om over te gaan tot actie en te converteren?

 

In deze talk veel voorbeelden uit de praktijk: van KWF tot Shimano, en van BBQuality tot Center Parcs. Kijken dus! Vraag hiernaast de bijbehorende presentatie aan als naslagwerk en laat ons weten of je wilt sparren over jouw vraagstuk.

Online resultaat met creativiteit

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!