menu close
locatie-eindhoven

Communicatie- en ontwerpbureau OSAGE wordt onderdeel van Happy Horizon

Creative digital agency Happy Horizon versterkt zich in de regio Amsterdam en Utrecht met communicatie- en ontwerpbureau OSAGE. De snelgroeiende agency groep voegt hiermee een team van ruim 55 specialisten op het gebied van interactie en communicatie toe aan haar groep. Beide partijen vonden elkaar in het gezamenlijke doel om dienstverlenende organisaties nog beter te helpen om eenvoudig en effectief te communiceren.

Communicatie op basis van gedrag en data

OSAGE helpt dienstverleners al meer dan 20 jaar bij complexe communicatie vraagstukken. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Utrecht zocht naar een gelijkgestemde partner om OSAGE’s stevige positie bij de overheid en het onderwijs verder te versterken, en de kansen bij de zorg en de zakelijke markt uit te breiden. In Happy Horizon vond het deze partner.

Volgens Harrie Kuijpers, één van de oprichters van OSAGE, is toetreding tot Happy Horizon een logische: “We zien dat gedrag en data steeds belangrijker worden bij het realiseren van effectieve communicatie. Via Happy Horizon krijgen we toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van marketing, communicatie en development. Dit helpt ons om complexe vraagstukken van onze klanten nog beter te kunnen beantwoorden. We blijven doen wat we al deden, maar nu met ruim 500 collega’s met extra expertise erbij.”

Groei zet door
Walter van de Wege, CEO van de bureaugroep, is verheugd: “Mijn visie is simpel: ik wil samen met onze klanten hun stip op de horizon realiseren. Op een prettige manier, zodat iedereen plezier vindt in de samenwerking. En we zo met elkaar elke dag beter worden. In een steeds complexere wereld is dat volgens mij de essentie. Dat OSAGE zich nu bij onze groep aansluit, is dan ook een welkome aanvulling, omdat zij als geen ander weten hoe het is om complexe vraagstukken simpel te maken en zo met communicatie impact te maken.” Met de komst van OSAGE groeit Happy Horizon door naar ruim 550 professionals op het gebied van strategy & innovation, data & automation, online marketing, development & technology en branding & content.

Digital agency Happy Horizon

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!