menu close
locatie-eindhoven

Creative digital agency group Happy Horizon breidt development tak verder uit

Met de toetreding van het webdevelopment bureau WEBBER interactief, voegt Happy Horizon opnieuw een team van development specialisten toe aan haar groep. Het is daarmee alweer de derde overname dit jaar voor de bureaugroep. “Het team van WEBBER is ijzersterk in WordPress websites en magento webshops. We versterken hiermee binnen de Hub Eindhoven het aanbod aan oplossingen voor onze opdrachtgevers op het gebied van webdevelopment”, laat CEO Walter van de Wege weten.

Oude bekende uit Eindhoven

Webber maakt websites, webshops en (web)apps. Dat doet het bureau al ruim twintig jaar vanuit Eindhoven, waar ook de oorsprong van Happy Horizon ligt. Walter van de Wege was daarom geen onbekende voor de broers Mischa en Wino van Lieshout, eigenaren van Webber. “We zijn in al die jaren rondom Eindhoven gebleven en zagen ook de ontwikkelingen van de Happy groep”, vertelt Mischa. “Dat sprak ons aan, omdat we graag nog een keer de stap hogerop wilden maken.” De broers blijven beiden aan boord na de toetreding. “We worden onderdeel van een groter geheel, waar we nog steeds ondernemer kunnen zijn en mee kunnen bouwen aan de club. Op dat ondernemerschap vonden we de klik met de Happy groep”, gaat Wino verder.

Met een team van elf medewerkers werkt Webber aan diverse development vraagstukken van met name B2B bedrijven. Met de toetreding tot Happy Horizon, kunnen hun klanten breder bediend worden. “Dat maakt het niet alleen voor onze klanten een stuk prettiger om met ons te werken, maar maakt het ook voor onze specialisten weer een stuk uitdagender. Met een grote organisatie achter ons, komen er meer kansen en nog mooiere projecten onze kant op. En dat avontuur willen we graag aangaan”, licht Mischa toe.

Hub Eindhoven in voormalig V&D gebouw
De Eindhovense vestigingen van Happy Horizon verhuizen rond juni dit jaar naar het voormalige V&D gebouw van de stad. WEBBER gaat direct deel uitmaken van deze Eindhovense hub en het team verhuist daarom mee naar het nieuwe pand. De ingezette hub-structuur, met hubs op strategisch gekozen locaties in Nederland, krijgt daarmee steeds meer vorm. “Onze hub-strategie zorgt er aan de ene kant voor dat we altijd dichtbij onze klanten staan. Aan de andere kant zijn we daarmee ook een aantrekkelijke werkgever voor talenten uit de regio’s rond onze hubs. Zo zijn we door heel Nederland sterk vertegenwoordigd met hubs op sleutellocaties”, vertelt Walter.

Digital marketing Happy Horizon

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!