menu close
locatie-eindhoven

Evoworks uit Arnhem sluit zich aan bij de Happy Horizon groep

Happy Horizon uit Eindhoven breidt wederom verder uit en sluit e-commerce marketing-specialist Evoworks uit Arnhem aan. De Happy Horizon groep groeit hiermee naar zo’n 400 digital marketing talenten in diverse branches en marketing disciplines.

Uitbreiding e-commerce marketing kennis

Eerder kwam al naar buiten dat Happy Horizon de Tilburgse bureaus PauwR en Flashpoint en het Utrechtse Experius toevoegt. Nu komt daar Evoworks uit Arnhem bij. CEO Walter van de Wege van Happy Horizon: “We staan niet stil, het zijn drukke maanden. Maar we maken momenteel hele mooie stappen met onze groep. Het toevoegen van Evoworks benadrukt nog maar eens onze ambitie; binnen nu en drie jaar willen we tot de top 5 van Nederlandse digital marketing groepen horen. Met hubs door heel Nederland.”

Met de aansluiting van Evoworks werkt de bureaugroep niet alleen aan de geografische dekking door Nederland, maar investeert het ook in specialistische marketing kennis. Met Evoworks voegt de groep direct zo’n 30 talenten toe met jarenlange ervaring in e-commerce oplossingen. Martijn Brand (Evoworks) is enthousiast. “We timmeren al sinds 2007 hard aan de weg als marketingbureau volledig gespecialiseerd in e-commerce webshop marketing. Door de snel veranderende markt, waarin meerdere disciplines nodig zijn voor optimaal online (e-commerce) succes, hebben Juri en ik besloten dat het beter is onderdeel te worden van een groter geheel. We merkten een sterke toename in vraag naar specifieke diensten, die wij niet konden leveren en hier komt nu verandering in”, aldus Martijn.

Talenten kunnen meegroeien
“De toetreding tot de groep biedt ook veel kansen voor het team. Waar je in een organisatie van iets meer dan 30 medewerkers sneller tegen grenzen aanloopt, is er nu veel meer mogelijk. Buiten dat er veel meer collega’s zijn om mee te sparren, zijn er ook veel meer mogelijkheden om door te groeien. Waar collega’s richting de toekomst mogelijk stil zouden kunnen komen te vallen, zijn er nu legio kansen”, vertelt Martijn. “Ons niveau blijft door deze toetreding dus alleen maar stijgen. Daar profiteren zowel onze klanten als medewerkers van.”

Digital marketing

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!