menu close
locatie-eindhoven

Gracious en Happy Horizon slaan handen ineen om Nederland verder te veroveren

Gracious was op zoek naar een strategisch partner om sneller door te groeien. Na een intensieve zoektocht hebben gracious en Happy Horizon elkaar gevonden. Eén van de snelste groeiende agency groepen van Nederland, breidt zich uit met full-service digital agency gracious om in de Randstad en internationaal nog meer voet aan de grond te krijgen. Gracious zal onder de vleugels van Happy Horizon de Hub Den Haag-Rotterdam verder uitbouwen. Ook worden zij één van de katalysatoren van de internationalisering van de groep.

Zoektocht naar gelijkgestemde

“Gracious heeft in 2021 een strategisch plan gemaakt om haar motivatie en ambities gehoor te geven. Het geloof in onze agency schreeuwde om onze groei te versnellen en we konden deze stem niet langer onderdrukken”, aldus Zakaria Amlal, CEO & Co-founder van gracious. Hij vervolgt: “Ons doel van het strategisch plan was om een partner te verbinden aan onze agency die dit geloof met ons deelt. Na vele gesprekken maakten we de balans op en zijn we deels afgeweken van onze oorspronkelijke strategie en sluiten wij ons aan bij een groep. De keuze is gevallen op Happy Horizon. De gedeelde ambities in combinatie met het eveneens qua visie gedeelde ondernemerschap heeft ons meer dan alleen verrast!”

“We kwamen er al snel achter dat we niet alleen gelijkgestemden zijn op ons vakgebied. De visie en missie die zij hebben uitgesproken gaan hand in hand met onze groeiplannen. Wij zijn gevoelsmensen en Happy Horizon geeft ruimte aan menselijkheid. Zij willen ons de vrijheid geven om te doen waar we al 15 jaar goed in zijn, maar dan groter. Daarmee bieden we onze medewerkers en klanten een nog beter podium.”

Toekomstmuziek
Walter van de Wege, CEO & Founder van Happy Horizon blijft met een grote glimlach op zijn gezicht bevestigend knikken als Zakaria zijn verhaal doet. “Wij waren op onze beurt weer op zoek naar een agency die vanuit hun DNA full-service is om onze Den Haag-Rotterdam Hub te bouwen. Een partij die waarde toevoegt door multidisciplinair te werk te gaan. Een partij met lef en een gezonde dosis aan brutaliteit. De ‘Haagse bluf’ gecombineerd met het ‘Rotterdamse niet lullen maar poetsen’. En met gracious halen we naast dit ook creativiteit en innovatie in huis. Gracious blijft daarmee gewoon gracious, want het zou waardevernietiging zijn om deze club enthousiastelingen te willen veranderen.

Klanten als Vogel’s, Oppo, Amac, Staff Capital, Media Markt, Karwei, Y-not, ANWB, Trunkrs, Warmteservice en nog veel meer, kunnen nu nog beter rekenen op het groene hart. We zijn trots dat we onze snelle groei van 2021 met het toevoegen van gracious in 2022 kunnen voortzetten en zo doorgroeien naar een groep van meer dan 500 vakidioten. Ook zijn we verheugd dat het complete directieteam van gracious mee participeert in de groep. Dit spreekt veel vertrouwen uit naar de toekomst”.

Digital marketing Happy Horizon

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!