menu close
Happy-idiots-header
b-to-b-white

B2B

‘We bring business to business’. Dat zegt genoeg toch?

Daag ons uit!

Welke digitale ambitie willen jullie nu echt waarmaken?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We jagen B2B-bedrijven aan met het bedenken én uitvoeren van slimme strategieën. Meetbaarheid staat centraal: we maken campagnes om leads te genereren.

Begrijpen wie je bent en wat je doet voor een slimme B2B-strategie.

Dat B2B een bijzondere tak van sport is, snappen we goed. B2B-bedrijven hebben online focus nodig nu digitaal communiceren doorslaggevend is. Dat betekent niet dat alles online moet – ook ‘offline’ campagnes zetten we in waar nodig.

Wij helpen je om leads te generen.

De basis van iedere strategie is dat we begrijpen wat een bedrijf doet. De verschillen tussen bedrijven in de B2B-sector zijn groot – van machinefabrikanten, tot softwareontwikkelaars en zakelijke dienstverleners. We duiken écht diep in de materie om te begrijpen wat de essentie is van jouw bedrijf. Meten is weten, dat staat voorop. We werken daarom dagelijks met slimme tools als marketing automation. Ieder bedrijf, hoe uniek ook, heeft, één doel voor ogen: de klant voor zich winnen. Wij helpen je om de leads te genereren en staan naast je bij elke stap van de customer journey.

Happy to work with you!

Aan de slag met je inbound marketing, maar mis je nog structuur? Haak onze slimme B2B-collega’s eens aan. Wij kunnen er samen met jou voor zorgen dat jij je groeidoelstellingen haalt. Samen zoomen we uit om te kijken welke doelen je wilt behalen en zoomen we in om te bepalen wat er nodig is om dit te behalen. Strategisch en operationeel dus. En dat allemaal uitgewerkt in een slimme B2B marketing strategie.

Deze organisaties maken wij happy:

Duiken we samen in de materie?

Als onderdeel van Happy Horizon beschikken we over een extra team van collega’s met expertise op diverse disciplines. En dat extra team benutten we, indien nodig,  graag om jouw campagnes nóg sterker en slimmer te maken.

We zijn benieuwd naar jouw uitdaging. Bekijk ons B2B-team en neem direct contact met ons op!

Horizon_circle[1]

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!