menu close
Happy-geeks-header

Team Development

Technologische oplossingen die niet alleen mooi zijn, maar ook opleveren.

Daag ons uit!

Met welk development vraagstuk kunnen we je helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘Het moet gewoon werken.’ Dat vinden wij nou ook. Gelukkig hebben we binnen onze groep een team van 140 digital ‘masterminds’ die hiervoor kunnen zorgen. Zit jij met een technische uitdaging? We helpen jou met je vraagstuk, zodat jouw klant de beste ervaring heeft.

Ontmoet team Happy Geeks

Een bonte club bevlogen web- en appdevelopers. Digital masterminds die sites, shops, systemen, tools en apps ontwikkelen die niet alleen mooi zijn, maar vooral voor resultaat zorgen vanuit Hub Eindhoven. Kortom: technologische oplossingen die opleveren. Lees meer over Happy Geeks.

Happy-Geeks[1]
Webdevelopment Experius

Dit is team Experius

Zij aan zij met jou als klant ontwikkelen deze specialisten in Hub Utrecht digitale winkelomgevingen en strategieën voor B2B en D2C doelgroepen. Webshop platform, PIM systeem, complexe koppelingen? Zij draaien er hun hand niet voor om en zorgen voor die superieure ervaring op elk moment van de (online) klantreis.

Maak kennis met team Flashpoint

Deze e-commerce helden van Hub Tilburg bouwen webshops en e-commerce oplossingen voor retail en B2B klanten waarin ze zich vanaf de start helemaal in verdiepen. Op basis daarvan gaan ze aan de slag, samen met de klant. Want dat levert uiteindelijk het beste resultaat op!

Webdevelopment Happy Horizon

Met deze partners werken wij:

Loading..

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!