menu close
HH-Header-Happy-Horizon-o1
non-profit-white

Non-profits

Wij helpen je bij mensen binnen te komen. Zonder voet tussen de deur

Daag ons uit!

Welke digitale ambitie willen jullie nu echt waarmaken?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij de wereld een beetje mooier maken? Daar helpen we graag een handje bij. Mensen door middel van communicatie intrinsiek motiveren om ze vervolgens in beweging te krijgen. Dat is wat we doen. Al 25 jaar. Wil je geholpen worden om de deur naar jouw organisatie wagenwijd open te zetten? En van de customer journey een onvergetelijke reis te maken?

Creatieve marketing en communicatie voor non-profits.

Met WWAV helpen we ambitieuze Goede Doelen en andere non-profits om mensen in beweging te brengen. Daarvoor ontwikkelen we creatieve marketing en communicatieoplossingen op basis van een unieke mix van data, ervaring, nieuwsgierigheid en betrokkenheid.

Zo brengen we mensen in beweging om de wereld te veranderen!

We willen een bijdrage leveren aan een betere wereld. Niet door zelf onderzoek te doen naar een medicijn tegen astma of noodhulp te verlenen na een ramp. Maar door ambitieuze goede-doelen-organisaties en andere non-profits te helpen hun dromen waar te maken. We staan naast onze klanten en helpen ze waar we kunnen met creatieve marketing en communicatie. Onze kracht? Complexe inhoud vertalen naar heldere, onderscheidende en activerende communicatie. Zo brengen we mensen in beweging. En zorgen we dat ze zich betrokken voelen, hun stem laten horen, petities tekenen of geld doneren. Happy to help you change the world!

Happy to work with you!

Voor mensen je vertrouwen (of hun geld aan je toevertrouwen!), moeten ze weten wie je bent en waar je voor staat. Bij WWAV gaan we daarom eerst op zoek naar de unieke kenmerken van een merk. Van daaruit ontwikkelen we een passende strategie en heldere, activerende communicatie.

Deze organisaties maken wij happy:

We bepalen de juiste aanpak. Samen.

Soms wil je een boodschap bekendmaken bij een groot publiek. Wij maken campagnes die maximale zichtbaarheid, reuring en actiebereidheid creëren. Soms kiezen we bewust voor een enkel kanaal, soms zorgt een cross-mediale aanpak juist voor de beste resultaten. Dit bepalen we samen met jou.

Horizon_circle[1]

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!