Videomarketing

omslagfoto-luxaflex-happy-horizon

Onze kijk op videomarketing

Vaak wordt gezegd dat mensen ‘content-moe’ zijn. Toch kunnen we met z’n allen urenlang scrollen op social mediaplatformen als TikTok. Dit bewijst dat we niet content-moe zijn, maar behoefte hebben aan content die de moeite waard is.

Videomarketing is een onderdeel van de marketingmix dat absoluut niet overgeslagen mag worden bij het maken van nieuwe plannen of campagnes. Als videomarketeers is het onze taak om te achterhalen wat ‘de moeite waard’ betekent voor jouw doelgroep. En om dat samen te vertalen naar pakkende videocontent.

Wat levert ons videomarketingtraject je op?

  • Een doordachte strategie, afgestemd op de motivaties van je doelgroep en je huidige strategie.
  • Een toegewijd team, bestaande uit alle specialismen die nodig zijn voor jouw vraagstuk.
  • In overleg een batch aan geproduceerde video’s, inclusief afgekochte beelden en muziek, waarvan jij de eigenaar wordt.

Jouw voordelen

  • Grote betrokkenheid: video’s trekken de aandacht én – niet onbelangrijk – houden de kijkers geboeid. Je kunt dus een bredere boodschap vertellen in video.
  • Verbeterde conversie: videocontent is bewezen effectiever in het omzetten van kijkers naar klanten, als je het vergelijkt met tekst.
  • Breder bereik: sociale media houden van video’s. Met video’s bereik je een breder publiek en dus meer potentiële nieuwe klanten.

Wij werken samen met

Greenpeace-logo-happy-horizon
Luxaflex-logo-happy-horizon
Hoog-Catharijne-logo-happy-horizon

Greenpeace

Greenpeace en videomarketing zijn een krachtige combinatie als het gaat om het vertellen van verhalen die echt impact maken. Met een krachtige video die bewustwording vergroot én tot actie aanzet zorg je dat een klimaatboodschap écht aankomt. Door storytelling vertalen we complexe milieukwesties naar persoonlijke verhalen die raken. Zo brengen we de missie van Greenpeace tot leven en versterken we de band met het publiek. Bekijk de video hier! ⬅️

Luxaflex

Luxaflex zocht naar een moderne uitstraling om een jonger publiek aan te spreken, zonder hun functionele kern te verliezen. Met deze video brachten we hun producten creatief in beeld, waardoor we de doelgroep inspireerden en aanzetten tot actie, terwijl de merkessentie behouden bleef. Bekijk het eindresultaat hier! ⬅️

Hoog Catharijne

Hoog Catharijne viert 50 jaar, maar hoe maak je dat echt memorabel voor bezoekers? Het antwoord: storytelling! In een video feliciteren bezoekers zelf het winkelcentrum, waarmee we de rijke historie verbinden aan de moderne beleving. Persoonlijke boodschappen en herinneringen versterken de community vibe. Benieuwd hoe we dit deden? Bekijk de video hier! ⬅️

Hoe ziet zo’n videomarketingtraject er dan uit?

Een videomarketingtraject begint altijd met een gedetailleerde briefing waarin we jouw doelen en wensen bespreken.

Als die briefing staat, ontwikkelen we een strategisch concept. We haken daarvoor videomarketeers én strategen aan.

Vervolgens – in de productie- en post-productiefase – zorgen we voor video’s die aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Als laatste werken we, samen met onze online marketeers, aan de distributie van je video’s. Want je kunt nog zulke toffe video’s maken, uiteindelijk is het belangrijkste dat ze je doelgroep op een goede manier bereiken!

Plan een belafspraak in van 15 min.

Tijdens de telefonische afspraak bespreken we jouw uitdaging.
Liever direct bellen? 088 – 044 8000 of plan een belafspraak in. 


Wat is jouw uitdaging?

Benieuwd wat we voor jouw resultaten kunnen doen? Daag ons uit en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Get in touch